A Balaton fővárosának, Siófoknak, az ország legnépszerűbb, legismertebb nyári üdülőhelyének, a Petőfi sétánynak a központjában található a 2013-as szezonra teljesen átalakított, felújított és kibővített Hotel Corso.

Az épület a múlt század harmincas éveiben épült, Bauhaus stílusban, egyike volt az impozáns Balaton-parti villák egyikének, mely 2010-ban került a Keszthelyi család birtokába. A három évig tartó átalakítás gyümölcseként első lépésben a hotelhoz kapcsolódó épületrészben egy Subway gyorsétterem, illetve egy koktél bár kapott helyet, majd 2013 júniusában megnyitotta kapuit Siófok legújabb, minden igényt kielégítő szálláshelye is.

A háromszintes épületben  kialakításából adódóan minden korosztály otthon érezheti magát, modern  minimalista stílusban berendezett szobáinkat igyekeztünk a legmegfelelőbben kialakítani a vendégeink kényelmének megfelelően.

Várjuk a pihenni vágyókat, akik igényes környezetben elérhető áron szeretnék eltölteni szabadidejüket családjukkal illetve barátaikkal. A gépkocsival érkező vendégek zárt parkolóban hagyhatják autóikat. A központi elhelyezkedésből adódóan pedig gyalogosan bejárhatják Siófok központi üdülőövezetét, belvárosát. Céges rendezvények résztvevői is otthonra lelhetnek szállodánkban.

A mai kor igényeinek megfelelően minden szobánk légkondicionált, hűtővel, elektromos redőnnyel, televízióval ellátott. Az internet elérhetőség is biztosított.

Szállodánk kettő,- három ,- négy  illetve  öt férőhelyes több hálóterű szobával várja a hozzánk érkező vendégeket.

Bízunk abban , hogy  nálunk töltött szabadideje gazdag emlékekkel és jó érzéssel párosul

üdvözlettel:

Hotel Corso Csapata